Over Boom Customs

Boom Customs is in 2020 opgericht door Boy Boom en Etienne Mulders. Boy is de vierde generatie in de directie van Boom Transport, een gevestigde naam in het koel- en vriestransport tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Boy kent de logistiek tussen deze landen als zijn broekzak. Etienne heeft jarenlange ervaring in de douanewereld als directeur van één van de grootste  douanedienstverleners van West-Europa en als voorzitter van de Douaneraad van brancheorganisatie Fenex.

Helpende hand na Brexit

Boy en Etienne bieden de helpende hand aan alle bedrijven die zich geconfronteerd zien met een aardverschuiving in import- en export handel tussen de EU en het VK. Ons team van gemotiveerde, ervaren en hulpvaardige declaranten levert slimme douane-oplossingen. Daardoor groeit de EU-VK handel van onze klanten gewoon door sinds Brexit.

Bij Boom Customs staat een team van gemotiveerde en hulpvaardige declaranten voor je klaar. We hebben een mooie mix samengesteld van zeer ervaren declaranten die zich hebben bewezen als probleemoplossers en doorbijters, en zij-instromers met goede logistieke kennis die gaan doorgroeien als douanedeclarant.

Werkzaam vanuit kantoor in NL en UK

We bedienen onze klanten vanuit onze vestiging in Nederland (Venray) en het Verenigd Koninkrijk (Redditch). We zijn een betrouwbare partner voor alle logistieke dienstverleners en mogen ons de huis-broker noemen voor meer dan een dozijn vervoerders en expediteurs.

Boy Boom

Boy Boom

Eigenaar | Adviseur
Etienne Mulders

Etienne Mulders

Eigenaar | Directeur
Sietske Gruntjens

Sietske Gruntjens

Senior Declarant
Bo Janssen

Bo Janssen

Declarant
Martijn Versleijen

Martijn Versleijen

Declarant
Paul Custers

Paul Custers

Declarant
Kristine Ziedina

Kristine Ziedina

Declarant
Brian Dakers

Brian Dakers

Country Manager UK
© 2024
Created by LR Internet