Over Boom Customs

De oprichters van Boom Customs zijn Boy Boom en Etienne Mulders. Samen combineren zij het beste van twee werelden. Boy is de vierde generatie in de directie van Boom Transport, een gevestigde naam in het koel- en vriestransport tussen het Nederland en het VK. Boy kent de logistiek tussen deze landen als zijn broekzak. Etienne heeft jarenlange ervaring in de douanewereld als directeur van één van de grootste douanedienstverleners van West-Europa en als lid van de Douaneraad van brancheorganisatie Fenex.

Helpende hand na Brexit

Boy en Etienne willen met de oprichting van Boom Customs de helpende hand bieden aan al die bedrijven die zich geconfronteerd zien met een aardverschuiving in hun handel tussen de EU en het VK. Brexit is geen feest, maar als je je douaneverplichtingen slim aanpakt kun je als handelaar wel degelijk je voordeel halen uit Brexit.

Bij Boom Customs staat een team van gemotiveerde en hulpvaardige declaranten voor je klaar. We hebben een mooie mix samengesteld van zeer ervaren declaranten die zich hebben bewezen als probleemoplossers en doorbijters, en zij-instromers met goede logistieke kennis die gaan doorgroeien als douanedeclarant.

Boy Boom

Boy Boom

Eigenaar | Adviseur
Etienne Mulders

Etienne Mulders

Eigenaar | Directeur
Sietske Gruntjens

Sietske Gruntjens

Senior Declarant
Bo Janssen

Bo Janssen

Declarant
Martijn Versleijen

Martijn Versleijen

Declarant
Paul Custers

Paul Custers

Declarant
Kristine Ziedina

Kristine Ziedina

Declarant
© 2023
Created by LR Internet